Καλώς ήρθατε στον ιστότοπό μας!
Διαλέξτε ένα τραγούδι (θα βρείτε στο τέλος της σελίδας) για να σας συντροφεύει κατα τη διάρκεια της περιήγησης σας στο blog μας !

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση σχολείων που συμμετέχουν στο Διαγωνισμό Αειφόρου Σχολείου

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού στην Πλάκα (Τριπόδων 28). 

Σκοπός αυτής της συνάντησης είναι η αλληλογνωριμία , υποστήριξη και παρουσίαση ιδεών για την επίτευξη των κυριότερων στόχων στο πλαίσιο του Βραβείου Αειφόρου Σχολείου. 

Το Ράλλειο Γυμνάσιο θα παραβρεθεί για να παρουσιάσει την μέχρι τώρα δράση του αλλά και το δικό μας Blog! 
Ναι το blog μας κάνει θραύση ! 

Από το Blog θα παραβρεθούν οι μαθήτριες : 
Γυδάκου Νότα
Ζαχαράκη Χριστίνα 

Φυσικά θα είναι εκεί και ο διευθυντής μας Δρ.Καλαϊτζίδης και άλλες μαθήτριες. 

Η επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του Βραβείου Αειφόρου Σχολείου :

Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί, θα γίνει η συνάντηση των σχολείων της Αττικής τα οποία συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό Βραβείο Αειφόρου Σχολείου. Ο στόχος της συνάντησης είναι να παρασχεθεί υποστήριξη στα σχολεία που συμμετέχουν στο διαγωνισμό.Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, στην Πλάκα (Τριπόδων 28).Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αλληλογνωριμία, παρουσίαση των κυριότερων στοιχείων του διαγωνισμού, απαντήσεις σε ερωτήσεις και τέλος θα παρουσιαστούν ιδέες για καλύτερη υλοποίηση των σχετικών δράσεων στα σχολεία. Τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή με φαξ ή με ηλεκτρονικό μήνυμα. Στα σχολεία που θα παρευρεθούν θα δοθούν βιβλία έκδοσης της Ελληνικής Εταιρείας. "

Νότα Γυδάκου Γ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου