Καλώς ήρθατε στον ιστότοπό μας!
Διαλέξτε ένα τραγούδι (θα βρείτε στο τέλος της σελίδας) για να σας συντροφεύει κατα τη διάρκεια της περιήγησης σας στο blog μας !

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΛΛΕΙΟ


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΊΟΥ ΜΑΣ 

Τα Δεκαπενταμελή Μαθητικά Συμβούλια του Ραλλείου Πειραματικού Γυμνασίου και Ραλλείου Πειραματικού Λυκείου Θηλέων Πειραιά καλούν ΟΛΕΣ τις Μαθήτριες, ΟΛΟΥΣ τους Γoνείς, ΟΛΟΥΣ τους Καθηγητές και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής σε δημόσιο διάλογο τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010 9:00 π.μ. στην Πλατεία Κοραή (έξω από το Δημαρχείο). Διαμαρτυρόμαστε για τη ΜΗ ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ από τη Σχολική Επιτροπή (και κυρίως τον Πρόεδρό της) στον Δικηγόρο που τα εκπροσωπεί να παραστεί στη Δίκη με αντίδικο το Δήμο Πειραιά. Η Δίκη γίνεται την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στο Εφετείο Αθηνών (πρωτόδικα τα σχολεία μας έχουν δικαιωθεί) και αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου απέναντι από την Πλατεία Κοραή που υφάρπαξε το 1971 ο τότε Δήμαρχος Σκυλίτσης με διάταγμα της χούντας. Η απουσία Δικηγόρου από τη δική μας πλευρά ενέχει τον κίνδυνο να δικαστούμε ερήμην και στερεί από τα σχολεία μας το δικαίωμα να υπερασπιστούν την ιστορία τους και τα περιουσιακά τους στοιχεία υποθηκεύοντας έτσι το μέλλον τους
Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σε μια δημοκρατική κοινωνία (όπως θέλουμε να λεγόμαστε) κάποιοι που διορίστηκαν για να προασπίσουν και να προωθήσουν τα συμφέροντα της Ραλλείου να στερούν από τα σχολεία μας το δικαίωμά τους να υπερασπιστούν "το δίκιο τους" δικαστικά.


Άραγε γιατί φοβούνται κάποιοι τη Δίκη;
Ο δημόσιος διάλογος θα γίνει παρουσία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΡΑΛΛΕΙΟΥ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΛΛΕΙΟ!!! 
ΥΓ. Η προσέλευση των μαθητριών θα γίνει κανονικά στο ΣΧΟΛΕΙΟπου φοιτούν στις 08.15 π.μ.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Θέλω να σας ανακοινώσω πως : 


Το θέμα διαδικτυακά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και έχουμε λάβει τόσα ενθαρρυντικά σχόλια, πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω (προσωπικά) όλους τους Bloggers που με περίσσιο ενδιαφέρον, με υπομονή και δίνοντας μας τις καλύτερες τους ευχές δημοσίευσαν τα μηνύματα που τους έστειλα. 

Όχι, κύριε Χ......... δεν θα καταφέρετε αυτό που θέλετε, είμαστε ΠΟΛΛΟΙ πλέον και το γεγονός ότι έχουμε δίκιο το ΞΕΡΕΙ όλη η διαδικτυακή Ελλάδα. 

Ύστερα από 48 ώρες συνεχούς επικοινωνίας με blogs, portals, sites, και σαρώνοντας κυριολεκτικά την ελληνική blogoσφαιρα, θεωρώ πως ως μαθήτρια εάν αδικηθούμε εάν τελικά "τους περάσει" κάτι θα έχω κερδίσει, τουλάχιστον όλη η Ελλάδα γνωρίζει την αλήθεια. 

Ό,τι έκανα το έκανα για το σχολείο μου, μου έχει προσφέρει τόσα που κανένα άλλο σχολείο δεν θα μου προσέφερε. Νιώθω να ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, νιώθω εγκλωβισμένη σε έναν κόσμο που είναι διατεθειμένος να υποστηρίξει το άδικο μόνο και μόνο λόγω συμφερόντων. 

Δ-Ι-Α-Μ-Α-Ρ-Τ-Υ-Ρ-Ο-Μ-Α-Ι ?Ένας τρόπος να ζητήσω το αυτονόητο ? Να ζητήσω δικαιοσύνη...

Και το χειρότερο ? Δεν νιώθω μονάχα εγώ έτσι αλλά και άλλες μαθήτριες του σχολείου μου!

Δείτε εδώ όλα τα sites όπου δημοσιεύτηκε το θέμα της ραλλείου : 


Και εδώ λίγα από τα σχόλια στα blogs : 

"Παιδιά είμαστε μαζί σας.Έχετε κάθε δικαίωμα να εκπροσωπηθείτε.Προστατεύστε το σχολείο σας!"

"Σε πείσμα πολλών η γενιά των παιδιών μάχεται και διεκδικεί...Παρακαλούμε να το διαβάσετε και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας το κάνει..."

"Όλοι μαζί για την Ράλλειο" 

"Η νίκη είναι με το μέρος μας!"

Και εδώ μερικά ενθαρρυντικά μηνύματα που έχω λάβει στο inbox μου ! 

"Είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. "

"ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΌΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ"

"Καλή δύναμη στον αγώνα σας"

 "Ελπίζουμε να βρείτε λύση στο πρόβλημα σας"

"Είμαστε Δίπλα σας. "

"Είμαστε στη διάθεση σας ότι χρειαστείτε "


"Ευχόμαστε να βρεθεί τελικά δικηγόρος να εκπροσωπήσει το σχολείο."

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν. Σε λίγες ώρες η πραγματική μας δύναμη θα φανεί! 

Είμαστε αποφασισμένες... να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου